Rólam

Üdvözlöm Önöket, Juhász Lajos László vagyok.

Társasházkezelői végzettséggel rendelkező, egyéni vállalkozó vagyok. Saját társasházunkban (87+7 albetét) 2 év aktív számvizsgáló bizottsági tagsági múlttal és 2018. január 1-e óta gyakorló közös képviselőként szereztem tapasztalatot a társasházak ügymenetéről. A Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE) tagja vagyok. 

Vallom, hogy a közös képviseletet tulajdonosi szemlélettel is kell tekinteni, hiszen így tudunk a megbízó társasházak igényeinek, elvárásainak megfelelni. 
A közös képviselet, társasházkezelés meglátásom szerint egy szolgáltatás a tulajdonosok részére, akik megválasztottak, így lehetőségekhez képest igyekszem kiszolgálni a Megbízóimat.

Egyéni vállalkozásom társasházkezelői tevékenységét a Debrecen Járási Hivatala 50/2019. számon nyilvántartásba vette, mely igazolás is egyben, hogy megfelelő végzettséggel, köztartozásmentesen és bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvánnyal igazoltan végzem tevékenységemet.  Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarai tagsággal is rendelkezem.

Munkámat a társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. társasházi törvény, a társasház Alapító Okirata, szervezeti-működési szabályzata és egyéb jogszabályok betartásával végzem.
Fontos számomra a jó kapcsolat kialakítása a tulajdonosokkal, számvizsgáló bizottsági tagokkal, közreműködő vállalkozókkal. A kommunikáció bármilyen módját nagyon fontosnak tartom, ugyanis a problémákra megoldást csak akkor lehet, ha időben értesülök róla.

Eddigi tevékenységemnek köszönhetően jó kapcsolatokat alakítottam ki megbízható szakemberekkel, így amennyiben szükséges tudom őket is ajánlani.

Saját társasházunkban az elmúlt évben világításkorszerűsítéssel (a fényforrások LED technológiára cserélésével) jelentős villamosenergia megtakarítást értünk el.
A közös költség bevételünk túlhaladta az elvártat: 102%-on zártuk az évet. Köszönhető, hogy az év elején még hátralékos tulajdonosokkal sok beszélgetéssel, egyeztetéssel, részletfizetési megoldással sikerült a problémákat áthidalni és megoldani.

Szolgáltatási díjaim több tényezőtől függenek, ezért kérem árajánlat előtt egy elbeszélgetésben megismerhessük egymást: Önök engem, én a házat és a számvizsgáló bizottsági tagokat. Ezután tudok konkrét szolgáltatási csomaggal szolgálni.

Magamról pár szóban: 1979-ben születtem Debrecenben. A kereskedelemben kezdtem dolgozni, itt középvezetőként is tevékenykedtem, majd éles váltással az iparban folytattam a munkámat. Közben mellékállásban különböző kereskedelmi bankokkal voltam kapcsolatban, mint üzletkötő. A társasházunkban a 2007-es költözésünktől kezdődően aktív lakótárs voltam, mindig is érdekelt a ház működése. 2017-ben elődöm 24 évi munkájába belefáradva keresett a ház közös képviselőt. A társasház nagy számú közgyűlése egyhangúlag nekem szavazott bizalmat, így munkámat különösen lelkiismeretesen végzem, remélem mindenki megelégedésére. 
2018-ban sikeres (jeles) vizsgát tettem a társasházkezelő tanfolyamon.

Amennyiben közös képviselő váltás merülne fel az Önök Társasházában akkor kérem keressenek bizalommal a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken. 

Juhász Lajos László

A hatályos társasházi törvény a lenti linkre kattintva elérhető